به طور کلی در یک وبسایت بیشترین اهمیت را محتوای موجود در آن دارد. بدانید وبسایت بدون محتوا هیچوقت نمیتواند رشد و پیشرفت کند. در واقع شما با قراردادن محتوای وبسایت بستر مناسب را برای ارتقا و پربازدیدتر شدن وبسایتتان فراهم خواهیدکرد. در ادامه بیشتر به موضوع محتوای مناسب برای وبسایت میپردازیم.
چه محتوایی در وبسایت قرار دهیم؟
قبل از اینکه به موضوع محتوای مناسب برای وبسایت بپردازیم باید به اهمیت محتوای وبسایت اشاره کنیم. به طور کلی در یک وبسایت بیشترین اهمیت را محتوای موجود در آن دارد. شاید وبسایتهایی به چشمتان خورده باشد که دارای محتوای محدود یا نزدیک به صفر باشند اما بدانید وبسایت بدون محتوا هیچوقت نمیتواند رشد و پیشرفت کند. در واقع شما با قراردادن محتوای وبسایت بستر مناسب را برای ارتقا و پربازدیدتر شدن وبسایتتان فراهم خواهیدکرد. اما آیا هر نوع محتوایی برای اینکار مناسب است؟ در ادامه بیشتر به این موضوع میپردازیم.
پیش از انتشار محتوای وبسایت خود در وبسایتتان باید به این نکته توجه کنید که متن و محتوا کیفیت بالایی داشته باشد نه کمیت. شما باید در نظر داشته باشید که اگر محتوای شما اختصاصی نباشد و کپی یا برگرفته از وبسایتهای مشابه باشد وبسایت شما از موتورهای جستجو حذف میشوند. اما اگر برایتان سوال است که چگونه محتواهای اختصاصی ارائه دهید باید بگویم شرکتهای تولید محتوای بسیاری برای کمک به شما وجود دارند. همچنین شما میتوانید با استفاده از سایتهای غیر فارسی محتوایی را ترجمه کنید و در وبسایت قرار دهید در این صورت آن متن مختص شما خواهد بود. همینطور میتوانید از منابع آفلاین مثل روزنامه، کتاب، مجله و راههای دیگر محتوایی تهیهکنید که در وبسایت دیگری موجود نباشد.

اکنون که با ویژگیهای محتوای وبسایت نسبتا آشنا هستید به انواع محتوا اشاره خواهیم کرد. محتواها به طور کلی به چهار دسته تقسیم میشوند:
محتوای صوتی-تصویری، محتوای صوتی، محتوای تصویری و محتوای نوشتاری
به طور خلاصه محتوای وبسایتها نوع نوشتاری بیشترین استفاده را دارد. زیرا انتقال پیام با متن و نوشته بهتر و راحتتر انجام میشود. اگر متن برای مخاطب رسا نباشد و نویسنده نتواند منظور خود را با کلمات بیان کند از محتوای تصویری استفاده میشود. محتواهای صوتیهم این روزها طرفداران زیادی پیدا کردهاند و در وبسایتها به صورت Mp3، CD وDVD ارائه میشوند.
نوشتن نظر